13 de gener 2010

GENER

Divendres 15 de gener A les 20.00 h

EL DOCUMENTAL DEL MES

PENSIONERS INC.

(Pensionistes, SA)

un documental de Bertram Verhaag

Alemanya (2008), 52 minuts

VO en anglès subtitulada en català

Gratuït

Una fàbrica on treballar i conviure... després dels 65 anys. La mitjana d'edat dels treballadors de la Vita Needle Company , una fàbrica d'agulles a prop de Boston, és de 74 anys. El director, Frederik Hartmann, confia plenament en els 35 empleats pensionistes, els quals han trobat en l'empresa una nova llar i, a més a més, s'hi senten feliços i necessaris. Com a treballadors, són lleials, responsables i estan molt motivats.

Dijous 28 de gener A les 20.30 h

UN HIVERN A MALLORCA

Concert

GERMANS MARTORELL

Gratuït

Experimentats instrumentistes de diversos instruments tradicionals: xeremies, flabiols i tamborino, flautes, guitarres, guitarró, mandola ,llaüt, arxillaüt, percussions ètniques i tradicionals. Els germans Martorell, Pere Joan i Manel, porten tota la vida integrats dins el món de la música d'arrel tradicional. En aquest nou projecte, ofereixen un recital amb interpretacions de temes tradicionals i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del país.

Diumenge 24 de gener A les 19.30 h

Concert

MIQUEL SERRA

Presentació del disc “Opilions”

Preu: 5 €. Entrada més disc: 15 €

Miquel Serra és un músic manacorí amb uns quants anys a darrere trullejant dins la música; ja sigui formant part de grups locals (Crancs, On són les estenalles?), grups de pur passatemps (Paul Gaiscogne) o composant les seves pròpies cançons. Després de 3 discs autoeditats i gravats a casa seva, pega el bot de la gravació a estudi amb una col·lecció nova de cançons que es poden classifcar sense embuts dins el format pop, amb les notables infuències de conjunts com Animal Collective o The dodos, per citar només els més actuals.

El darrer disc, Opilions, vol ser l’intent d’obrir-se cap a un cercle ampli; per tal cosa s’ha envoltat d’una banda (sense nom, o més ben dit, amb el nom de l’autor), els membres de la qual participaren en la gravació, i així poder fer arribar a través del directe un repertori ric i suggerent.

Miquel Serra: (lletres i música) veu i guitarra

José Ramon Santiago: baix i guitarra

Miquel Perelló: percussions

Sebastià Llodrà: guitarra, guitarró i baix

Josep Llodrà: efectes i renouets